Gimnastica matinală

Pe de altă parte, mulți vor spune că, indiferent de oră din zi și dacă în sport, nu are nici o diferență. Ei susțin că rezultatul final va fi același, sau de antrenament de la 7 dimineata sau 7 seara. În cele din urmă, există, de asemenea, care susțin că este mai bine să facă un antrenament de dimineata, sau invers. Opiniile pe această temă diferă, și discuția rămâne deschisă.

Dar, după cum se dovedește, în practică, există multe avantaje în a fi faci sport dimineata. 24 vă prezintă 10 motive care demonstrează că, dacă o glumă, veți obține rezultate mai rapide.

10. Veți fi mai consecvent

Când spui că ești de sport în timpul pauzei de prânz masa de prânz sau după locul de muncă, desigur, crezi. Adevărul este că de mai multe ori să o respecte. Întârzie în mod constant de antrenament – sub pretextul că aveți alte priorități— până în ziua trece chiar și fără apăsarea picioarele în sala de gimnastică.

Această stare poate fi evitată cu ceea ce faci sport dimineata. Du-te la sala de sport, înainte de a merge la locul de muncă, astfel încât vă puteți bucura fără nici o remușcare, timpul pauzei de pranz cu colegii și aveți o seară liberă pentru a face ceea ce vrei și ceea ce ai ξεκουράσει.

9. Nu va aștepta

Toate certurile, când foarte mulți oameni în sala de gimnastică. Noi trebuie să aștepte pentru a le folosi organele și de multe ori ne iau încă și rândul său, atunci când facem o pauză pentru a bea apă. De obicei, acest lucru se întâmplă după masa de prânz.

Dar dacă mergi dimineața devreme, va avea tot spațiul vă aparține și vă împărtășesc doar cu unii oameni, care au avut aceeași idee inteligentă, cu tine. Deci, vă puteți bucura de sala de sport și chiar și la antrenament va fi mult mai intens, cum nu veți fi nevoiți să așteptați înainte de a face câteva exerciții.

8. Mișcarea activeaza metabolismul

Exercițiu activează metabolismul și de a o ține în suspans timp de câteva ore. Deci, de ce nu traduce motoare la modul cât mai repede posibil? Astfel, metabolismul tau va lucra – și, desigur, arde calorii în timp ce tu stai. În cazul în care lucrarea este sedentar, ca și majoritatea oamenilor, știți foarte bine, că este un motiv în sine suficient pentru a începe să lucreze de dimineață.

7. Oferă energie

Ați observat că în armată se antrenează dimineața? Acest lucru dă soldaților energia necesară pentru a face față cu dificultăți zilei. Prin urmare, în cazul în care vremea și oboseala acumulată fac ultima vreme te simti вымотаны, încercați să mergeți centru de fitness dimineața devreme. Dimineață antrenamentul va lansa propriile endorfine si alti hormoni, care vor să crească pe toată ziua. Cu alte cuvinte, veți obține energia necesară nu numai pentru a lucra toată ziua, dar și pentru a te веселишься toată noaptea.

6. Curăță mintea

Nu avem în vedere că achiziționați absolută liniște și meditație, care au fost budiștii, doar un exercițiu de dimineață vă va ajuta să vă curățați capul și de a lua sănătos de gândire. Cu ajutorul πρέσας și a coridorului veți reuși să înlăturați stresul din ziua precedentă și începe un nou punct de vedere. Cu alte cuvinte, ați început cu totul nou o zi fără rău „resturile” anterior. Astfel, veți reduce șansele de a αγχωθείτε sau ταραχθείτε în curs. Acest lucru nu poate fi valabil pentru toți, dar, în general vorbind, un exercițiu reduce stresul.

5. Regleaza pofta de mancare

Gimnastica matinală vă va ajuta să se adapteze apetitul. Treptat, veți găsi că orele de mese sa lucreze ca ceas. De ce se întâmplă acest lucru? În timpul zilei, vă petrece o mulțime de energie, te истощаете rezervele sale, și sunteți încercarea de a le compensa cu un număr mare de intermediari ingestia de alimente, care este, de obicei, sunt compuse din nesănătoase gustări. În dimineața de antrenament, dar va reține tine de a cădea cu fața la masă, pentru că vă va furniza energia necesară pentru a executa obligațiile de zi.

4. Îmbunătățește percepția mentală

Poate nu te simti ca dupa un antrenament bun, veți fi în alertă și să se simtă mai dispuși să se confrunte cu orice problemă sau un dispozitiv devine in drumul tau. Dacă te duci la sala de sport înainte de a lucra, veți avea mai mult de aprovizionare, pentru a face față cu situații dificile, care sunt prezentate într-un birou. De fapt, atunci când γυμναζόμαστε, crește mentală a conceptului nostru pentru patru până la zece ore după antrenament. Acest lucru se întâmplă, în parte, deoarece creierul se umple cu oxigen.

3. Îmbunătățește disciplina

Nevoie de disciplină și motivație puternică de a ieși din pat dimineața, să nu mai vorbim, dacă aveți nevoie pentru a merge și un centru de fitness. Cu toate acestea, dacă activați acest obicei în viața de zi cu zi și pentru a găsi curajul de a merge la sala de sport, se poate îmbunătăți radical calitatea vieții. Înainte de a bine-bine καταλάβαιτε, disciplina, pe care le-au achiziționat și face să funcționeze în fiecare dimineață, se va răspândi și în alte domenii din viața ta.

2. Vei dormi mai bine

Exerciții periodice, rezultatul cel mai bun fel și calitatea somnului. Corpul vă va permite să știți când este timpul să dormi, dar, de asemenea, și numai gândul că trebuie să te trezești în dimineața următoare, pentru a merge la sala de sport, vă va face să dormi într-o perioadă rezonabilă de timp. Acest lucru este foarte important, pentru a oferi organismului timp și relaxați-vă, că aveți nevoie pentru a recupera de la antrenamente. Acest lucru va fi dificil de a face musculare și de a îmbunătăți funcționarea inimii, dacă nu în liniște la fel de mult ca ai nevoie.

1. Îmbunătățește nutriție

Poate fi foarte tentant să credem că pentru a face gimnastica, înainte de micul dejun va arde direct de grăsime, dar nu e chiar așa. De fapt, de a face sport, înainte de a mânca pot șoca organismul și este, de obicei, se instalează în modul de catabolism (militar metabolism), care rezultă în corpul arde musculare, pentru a furniza energie. Acest lucru poate fi dificil, dar încercați să mănânce gustări scăzut de calorii, cum ar fi mere sau iaurt, la aproximativ 30 de minute-o oră înainte de antrenament. Aperitiv vă va oferi energia de care aveți nevoie, și va arde imediat. Gimnastica matinală, de asemenea, vă va ajuta cel mai bine să mănânce în timpul zilei. Ai nevoie adecvate de substanțe nutritive, ceva care va face sa te caute mai multe alimente sănătoase. De asemenea, nu a fost în zadar sudoare, împinsă înapoi în hol, preferați să mănânce un sandwich cu ton, decât un cheeseburger.

Ei bine, pune ceas deșteptător

Când vezi, în general, confortabil de a alerga la 7 dimineata, asta nu înseamnă că sunt nebun, dar ceea ce au urmat o metodă de antrenament. Și dacă veți urma și veți gimnastica matinală poate dovedi a fi foarte util.