Cum de a începe exercițiile, dacă nu aveți mult timp pentru a sta în imobilitate

Dacă singura sală de gimnastică, care le-au făcut în ultimele câteva săptămâni, pentru a deschide ușa frigiderului sau a lovi în sine, pentru că el este leneș, e timpul să ia o decizie importantă. Έμπεροι oamenii pe pierdere în greutate și antrenori personali va vor ajuta cu sfaturi despre cum să înceapă un exercițiu din nou, după o lungă perioadă de repaus. Сосредоточься pe ceea ce-ți place la tine acum, oamenii de multe ori se concentreze pe obiectivele dvs., centru de fitness, o anumită dimensiune de rochie, de greutate sau atunci sportivă, nu de valoarea lor corp, ca și acum, spune Johnny Straws, certified personal antrenor de fitness din California. În loc de a începe dvs. de fitness și de călătorie pentru sănătate, afectat de așa-numitele „zonele cu probleme”. Scrie o listă care include, cel puțin, „Cinci lucruri pe care îmi place pentru tine, în acest moment” oferă.

„Este important ca oamenii se iubesc acum, pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce vor să facă, și, uneori, chiar dacă atinge obiectivele lor, încă nu apreciază în sine, atunci când acestea sunt pe linia de sosire”. Scoate-ți lipsa. În scopul de a în mod clar pentru a urmări progresul, acest lucru este util pentru a urmări în jos punct de pornire și apoi de a stabili obiectivele. La Straws oferă scrie pe hârtie de măsurare de la corpul tău și de a trage mai multe fotografii, astfel încât să puteți vedea cât de departe ați ajuns. Pune sport sutien și pantaloni scurți (sau costume de baie sau de faptul că vă simțiți confortabil), apoi scoateți video de pe telefon, astfel încât aveți în video toate colțurile corpului. Face acest lucru la fiecare două-patru săptămâni, pentru a urmări progresul dumneavoastră, spune el.

De asemenea, puteți utiliza o riglă pentru a măsura bucată de pe biceps, talie, coapse, piept și șolduri, astfel încât să puteți vedea dacă vă veți pierde centimetri, și chiar săptămâni, când se pare că vasul balanta nu se mișcă. Începeți lent, destul de лохматить bunica brusc… „oamenii vor să meargă acolo, a fost cu mulți ani în urmă, sau de a ajunge undeva nu este real, prea puțin timp”, spune Liz Josefsberg, fostul tulpina Weight Watchers. În prima săptămână începe în mod liber și cu prudență. Să știți că fiecare tip de trafic este o mutare bună. Δευσμετείτε face 10 de minute de video, sau de mers pe jos de trei zile pe săptămână. „Acest lucru vă va ajuta să stabili relații și de a crea obiceiuri care doriți să aveți pe site-ul”, spune el. Efectuați o schimbare de fiecare dată Duminică seara, δεσμεύσαι ia haine pentru fitness, pentru ca luni ai de gand ceas mai devreme, pentru a face exerciții de dimineață gimnastică.

„Instala bara suficient de scăzut, cu noi și mici schimbări în comportamentul, astfel încât să puteți face modificări, care vor continua”, – spune Josefsberg. Pentru a începe, se taie-le курабьедес. Programul de dimineață de rutină-este foarte important pentru a obține noi și obiceiuri sănătoase. Este nevoie de dăruire și perseverență. Pentru mai multe τρικς! Face cafea dimineața, de îndată ce te trezesti, pregătiți micul dejun și să se pregătească masa de prânz la locul de muncă.

Sunteți pregătiți haine de sport, pentru a te vedea și a nu uita. Face un plan de săptămâni, de angajament și de timp liber, pentru a completa acolo unde este nevoie de gimnastică. De a depăși teama de apropiere, centru de fitness centru de fitness poate fi intimidant loc pentru mulți dintre noi, și dacă aveți excesul de greutate, obezi sau pur și simplu lipsit de experiență, poate vă este frică, că oamenii se uită la mine sau condamnă. „Cel mai des, de fiecare persoană în sala de axat pe sine, chiar și cel mai puternic, cel mai atractiv de persoane, care o va întâlni”, spune el. Începeți cu instrumente, cum ar fi un coridor și ελειπτικό, pentru a construi un nivel de confort, sau de a face unele de greutate într-o zonă liniștită în sala de gimnastică sau gol studio. Puteți cere, de asemenea, lor antrenori personali de fitness pentru ajutor, care a fost creat pentru un anumit echipament, și, pentru a vă asigura că utilizați-l în mod corespunzător.

Pregătirea pentru eșec „nu toate. Aceasta este o parte a experienței, și trebuie să așteptați. Dar diferența între eșecul în rutină, de dieta sau de fitness, iar succesul este ceea ce vă ridicați în sine de la care se încadrează și de a continua”, spune el. Exact cum s-ar fi făcut, dacă vă confruntați cu o problemă la locul de muncă, pentru a identifica problema și să ia măsuri pentru a nu se repeta. Nu teribil psihoză cu balanta „vă sugerez să înceteze ταυτίζετε termeni de „pierdere în greutate” și „exerciții fizice”, spune Josefsberg. Exercițiu oferă beneficii de sănătate, care nu sunt asociate cu pierderea in greutate. „Cred că acest lucru poate duce la un accident, atunci când crezi că exercitarea egalității de pierdere în greutate, mai ales dacă începe cu 0,”, spune Josefsberg.